Tapahtuma: USA: n Grand Prix
Seurata: Amerikan piiri

Lämmittelykierros alkaa: 20:30 Paikallinen | 19:30 CET | 18:30 UK | 10:30 LA | 02:30 Tokio

F1 Starting Grid 2023 USA Sprint

Pos Ei kuljettaja Joukkue lap Time Pole kuilu
1 1 Max Verstappen Red Bull 1:34,538
2 16 Charles Leclerc Ferrari 1:34,593 + 0,055s
3 44 Lewis Hamilton Mercedes 1:34,607 + 0,069s
4 4 Lando Norris McLaren 1:34,639 + 0,101s
5 81 Oscar Piastri McLaren 1:34,894 + 0,356s
6 55 Carlos Sainz Ferrari 1:34,939 + 0,401s
7 11 Sergio Pérez Red Bull 1:35,041 + 0,503s
8 23 Alex Albon Williams 1:35,366 + 0,828s
9 10 Pierre Gasly Alppi- 1:35,897 + 1,359s
10 3 Daniel Ricciardo AlfaTauri 1:35,978 + 1,440s
11 63 George Russell Mercedes 1:35,199 + 0,661s
12 14 Fernando Alonso Aston Martin 1:36,087 + 1,549s
13 31 Esteban Ocon Alppi- 1:36,137 + 1,599s
14 18 Lance Stroll Aston Martin 1:36,181 + 1,643s
15 24 Zhou Guanyu Alfa Romeo 1:36,182 + 1,644s
16 27 Nico Hülkenberg Haas 1:36,749 + 2,211s
17 20 Kevin Magnussen Haas 1:36,922 + 2,384s
18 77 Valtteri Bottas Alfa Romeo 1:36,922 + 2,384s
19 22 Yuki tsunoda AlfaTauri 1:36,945 + 2,407s
20 2 Logan Sargeant Williams 1:37,186 + 2,648s

✅ Tarkista meidän 2023 USA:n Formula 1 Grand Prix -esikatselu.


✅ Katso lisää aiheeseen liittyviä postauksia:

Mikä on F1-fani mielipiteesi?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meidän kommentointiohjeet.